Koopwoningen Emmen

Heeft u altijd al naar rust en ruimte verlangd? Dicht bij de natuur, maar toch niet ver weg van de stad? Dan biedt Emmen in de provincie Drenthe goede mogelijkheden voor u. De stad Emmen en de schitterende omgeving bieden genoeg ruimte om te wonen en werkelijk te kunnen genieten van het leven. Oostmakelaardij heeft een mooi en voordelig aanbod koopwoningen in Emmen, van appartementen tot vrijstaande woningen. Grote kans dat uw droomwoning ertussen zit!

De vele voordelen van Emmen en omgeving

Emmen is meer dan Dierenpark Emmen! Het centrum biedt tal van shop- en uitgaansgelegenheden, een gigantische bioscoop en een genoeglijke markt. Aan gezelligheid geen gebrek dus in Emmen. Plaatsen als Coevorden, Stadskanaal en Meppen, net over de grens, zijn leuke steden die op steenworp afstand van deze stad liggen. En alsof dat nog niet genoeg is, natuur in overvloed in deze regio! Geniet van de Drentse landschappen, de wandel- en fietspaden zijn eindeloos. Bovendien biedt de omgeving van Emmen ook nog voldoende mogelijkheden voor mensen die graag willen ondernemen. Omdat deze plek tussen Duitsland en de Randstad ligt, zijn de mogelijkheden divers. Denk bijvoorbeeld aan transport ondernemingen of de zakelijke dienstverlening.

Bent u dus op zoek naar een huis in Emmen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of neem eerst een kijkje bij ons op de website www.oostmakelaardij.nl Hier treft u ons meest recente aanbod koopwoningen in Emmen.