Goede ervaring met Oostmakelaardij

Oostmakelaardij.nl is een makelaar die in de grensstreek bij Emmen diverse huizen aanbiedt. Deze makelaar biedt niet alleen huizen in Nederland maar ook in Duitsland aan. Voor beide landen geldt dat het makelaarskantoor, in uw opdracht, alles regelt wat er te regelen valt.

Er is regelmatig een informatie-avond en daar legt Oostmakelaardij.nl precies uit hoe alles werkt. In welke aspecten de makelaar de huizenkoper in spé kan helpen en welke papieren hij moet verzamelen als er over de grens een huis aangekocht wordt. Elke vraag die je als koper hebt wordt snel en adequaat beantwoordt door Marc of Claudia van Oostmakelaardij. Ook ’s avonds en in het weekend ontvang je vaak nog een antwoord op een vraag die je hebt gesteld.
Een afspraak maken om een woning te bezichtigen wordt gemakkelijk gemaakt en kan op korte termijn. Tijdens het bezichtigen van een huis krijg je de mogelijkheid om rustig te ontdekken of de woning wel iets voor je is. De makelaar is totaal niet opdringerig. Hij wacht rustig af tot je zelf hebt aangevoeld of een bepaald huis goed past voor je. Je kunt vrij rondlopen en rustig overleggen met degene met wie je de bezichtiging samen doet.