Een vakantiehuis in Duitsland

Tweede huis
Steeds meer mensen overwegen om een tweede huis te kopen, om met de kinderen dan wel kleinkinderen of gewoon lekker alleen korte – en lange vakanties door te brengen in een geliefde omgeving, om het tussendoor te verhuren of om er na het pensioen permanent te gaan wonen. Voor veel Nederlanders ligt dat huis in een land waar ze ieder jaar weer op vakantie gaan, waar ze zich goed voelen en waar ze hun welverdiende rust kunnen vinden. Een van die vakantielanden dat ieder jaar honderdduizenden Nederlanders trekt, is Duitsland.

Makelaar
Bij de koop van een huis in Duitsland is het verstandig om een makelaar te raadplegen, aangezien de wetgeving verschilt en de eventuele hypotheek andere looptijden en voorwaarden kent. Een makelaar die goed bekend is met de Duitse huizenmarkt is hollandimmocenter.com. Hier vind je niet alleen prachtige huizen, maar ook mensen die met raad en daad bij een eventuele koop aan jouw zijde staan om verrassingen uit te sluiten.

Goedkoop
Een van de grote voordelen die de Duitse huizenmarkt op dit moment biedt, is dat met name in de landelijke regio’s in heel wat dorpen en kleinere steden huizen tegen werkelijk lage prijzen te koop aangeboden worden. Wie dus op zoek is naar een mooi vakantiehuis in Duitsland, kan nu zijn slag slaan. Voor meer info kun je terecht bij hollandimmocenter.com. Een eigen vakwerkhuis met een leuke tuin kan werkelijkheid worden, dus waarom nog langer wachten? Wie weet hoelang dit gunstige aanbod nog duurt?